Re-installed Spotify and now Equalify isn't working

Desc: I had to install Spotify 1.0.13… to get some songs playing that were silent and now equalify doesn’t appear or appear to work.

Win7Pro

Realtek on board High Definition Audio

Nothing new (we made it through a Covenant Eyes issue already)

Like i asked about on the old g+ page, are you talking about equalify pro?

Also, what OS and what soundcard(s) do you have.
What happens when you close down spotify (file->exit) then re-launch it and play a track ?

Desc: I had to install Spotify 1.0.13… to get some songs playing that were silent and now equalify doesn’t appear or appear to work.

Win7Pro

Realtek on board High Definition Audio

Nothing new (we made it through a Covenant Eyes issue already)

EQ Pro Yes. Closing and re-launching changes the sound a bit but EQ still doesn’t appear

Are you sure the new install is in the same folder as the old install ?
How did you install 1.0.13 ? did you remove the old spotify folder ?

No I’m not sure. I had to uninstall and re-install Spotify.

The whole folder might have been removed when you uninstalled spotify which might have removed equalify as well.
Remember, equalify has to be installed to the same folder as spotify.

Lol, like I’d remember that. Send me the link to latest EQ and install instructions please?

www.equalify.me log in to download :smile:
Quick Tips: Before and After you install Equalify Pro

Weird. Spotify installed itself in a roaming folder. Any idea how to make it install in the right place?

…Roaming/spotify is the correct install path

Its been installed there for the last 4 years

It is now fixed!! Hopefully I can at least remember this thread.

Good good,
i’ve marked this thread as solved, if you want to select another post as the solution please do so :slight_smile: